Storbyrejse
Rejser

Hvor går storbyrejsen hen?

Vil du gerne på en storbyrejse? Men har du svært ved at beslutte dig for, hvor den skal gå hen? Så læs med her og få lidt inspiration.

For der er rigtig mange spændende storbyer i Europa. Så i den sidste ende handler det meget om, hvad du gerne vil.

Er du interesseret i historie, har de fleste storbyer noget at byde på. Men alligevel er der to, der skiller sig ud – nemlig Rom og Berlin.

Begge byer har en rigtig spændende historie. Roms historie går helt tilbage til Romerriget og Den Katolske Kirke, mens Berlins historie er nyere om samlet omkring 2. Verdenskrig og Den Kolde Krig.

Hvis du skal shoppe, kommer du ikke uden om London – der kan byde på både kæmpe stormagasiner og små, spændende niche-butikker. Og når det kommer til mode, så ligger Paris naturligvis i top.

Kunne du tænke dig en kombineret storby- og badeferie. Så vælg Barcelona, der har en strand midt i byen.

I Barcelona spiser du også virkelig lækkert. Men det samme gælder naturligvis også i både Rom og Paris. Ja, selv en by som London (som man måske ikke lige tænker på som gourmet-sted) har mange fantastiske restauranter.

Nattelivet finder du ikke bedre i Berlin, hvor mange af de nyeste tendenser starter – inden det breder sig til resten af Europa.

Endelig har prisen nok også en vis betydning for de fleste. Og her lever du billigt i en by som Prag, hvor priserne stadig er noget lavere end i Vesteuropa.

Skal du have billige flybilletter, så kan du komme ret billigt til både Barcelona og London.

Som du kan se, så har hver storby hver deres at byde på. Så i den sidste ende er du nød til at beslutte dig for, hvad der er vigtigst for dig.